Toernooien leerjaar 1

Welkom op de toernooi pagina van leerjaar 1. Hieronder vind je meer informatie over de toernooien die dit jaar plaatsvinden. Via de linkjes naar de toernooien vind je verschillende informatie zoals teamindeling, speelschema’s en poulestanden. Handig als je bijvoorbeeld vergeten bent op welke plek je dit jaar ook alweer geëindigd was.

 

Data komende sporttoernooien


Geen activiteiten gepland

Trefbaltoernooi

Het trefbaltoernooi vindt plaats in de LO-zalen op school. De helft van je schooldag ben je lesvrij en wordt je verwacht in de zalen. Op de grote schermen die opgesteld staan kun je live de stand en schema’s zien, dit kan ook van tevoren en achteraf via deze tournifylink.

Keuzetoernooi

Tijdens het keuzetoernooi kun je kiezen uit:

  • basketbal
  • voetbal
  • tafeltennis
  • badminton
  • dansen

Aan het begin van het jaar is via Google Forms aan je gevraagd je keuze kenbaar te maken. Op tournify kun je zelf bekijken waar je bent ingedeeld en kun je je alvast inlezen in de spelregels

Frisbeetoernooi

Het frisbeetoernooi vindt plaats na de Proefwerkweek in periode 3. Tijdens dit toernooi speel je verschillende potjes Ultimate Frisbee, dit heb je tijdens de gymles al geoefend. Daarnaast kun je ook punten krijgen voor discgolf, dat is golfen met een frisbee. De winnaar wordt uiteraard rijkelijk beloond.

Tournify